Jadłospis 23.10 – 27.10

 

     

23.10.2017 – zupa kalafiorowa – 300 ml

makaron – 150g, kiełbasa drobiowa po węgiersku – 120g,

surówka z białej kapusty – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny:1,7,8

 

24.10.2017 – zupa pomidorowa z ryżem – 300 ml

ziemniaki – 150g, kotlet z kurczaka – 100g, sałatka z ogórka

konserwowego z dodatkami – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny:1,3,7,8

                                          

25.10.2017 – zupa kukurydziana – 300 ml

kasza gryczana – 120g, gulasz wieprzowy – 120g,

sałatka z buraczków – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny:1,7,8

 

26.10.2017 – zupa z soczewicy – 300 ml

ziemniaki- 150g, filet rybny – 100g, pomidor ze

szczypiorkiem – 90g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny:1,3,4,7,8

 

27.10.2017 – zupa szpinakowa z jajkiem – 300 ml

pierogi z białym serem – 200g, surówka marchew

z jabłkiem – 100g, kompot – 200 ml

Alergeny:1,3,7,8

                                       

*Zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu.

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać, śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.