Jadłospis 28.01 – 1.02

 

28.01.2019 – zupa z fasolki szparagowej – 300 ml

makaron – 150g, boeuf strogonowg- 120g, surówka z kapusty

pekińskiej z dodatkami – 100g, kompot – 200 ml, owoc

alergeny:1,7,8

29.01.2019 – zupa owocowa – 300 ml

ziemniaki – 150g, kotlet mielony – 100g, mizeria – 90g,

kompot – 200 ml, owoc

alergeny:1,3,7,8

30.01.2019 – barszcz czerwony – 300 ml

ryż – 120g, filet z indyka z warzywami – 160g,

kompot – 200 ml, owoc

alergeny:1,7,8

31.01.2019 – zupa fasolowa – 300 ml

ziemniaki – 150g, filet rybny – 90g, sałatka z ogórka konserwowego

ze świeżą papryką – 80g, kompot – 200 ml, owoc

alergeny:1,3,4,7,8

01.02.2019 – zup ogórkowa – 300 ml

kopytka z sosem pieczarkowym – 210g, surówka z czerwonej kapusty– 100g , kompot – 200 ml, owoc

alergeny:1,7,8

*Zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu.

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa, przyprawy) mogą zawierać, śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy