Jadłospis 20.11 – 24.11

20.11.2017 – zupa z fasolki szparagowej – 300 ml

ryż -120g, paprykarz drobiowy – 120g, surówka z kapusty

pekińska – 100g, kompot – 200 ml, owoc

 

21.11.2017 – zupa owocowa z makaronem – 300 ml

ziemniaki – 150g, kotlet mielony – 100g, mizeria – 100g,

kompot – 200 ml, owoc

                                           

22.11.2017 – zupa kukurydziana – 300 ml

kasza gryczana – 120g, bitka ze schabu w sosie

pieczeniowym – 120g, marchew z chrzanem – 100g,

kompot – 200ml, owoc   

 

23.11.2017 – zupa fasolowa – 300 ml

ziemniaki – 150g, filet rybny – 100g, surówka z kiszonej

kapusty – 100g, kompot – 200 ml, owoc

 

24.11.2017 – zupa jarzynowa – 300 ml

pierogi ruskie z cebulką – 250g, kompot – 200 ml,

sok owocowy – 1 szt.  

                                                            

   *Zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu.

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać, śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.