28.01.2019 – zupa z fasolki szparagowej – 300 ml
makaron – 150g, boeuf strogonowg- 120g, surówka z kapusty
pekińskiej z dodatkami – 100g, kompot – 200 ml, owoc
alergeny:1,7,8
29.01.2019 – zupa owocowa – 300 ml
ziemniaki – 150g, kotlet mielony – 100g, mizeria – 90g,
kompot – 200 ml, owoc
alergeny:1,3,7,8
30.01.2019 – barszcz czerwony – 300 ml
ryż – 120g, filet z indyka z warzywami – 160g,
kompot – 200 ml, owoc
alergeny:1,7,8
31.01.2019 – zupa fasolowa – 300 ml
ziemniaki – 150g, filet rybny – 90g, sałatka z ogórka konserwowego
ze świeżą papryką – 80g, kompot – 200 ml, owoc
alergeny:1,3,4,7,8
01.02.2019 – zup ogórkowa – 300 ml
kopytka z sosem pieczarkowym – 210g, surówka z czerwonej kapusty– 100g , kompot – 200 ml, owoc
alergeny:1,7,8
*Zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu.
*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa, przyprawy) mogą zawierać, śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy